Een artikel bewaren voor later

Door een artikel aan je opgeslagen lijst toe te voegen, kun je updates ontvangen zoals wanneer het in de uitverkoop gaat. Ook kun je meldingen instellen zodat je een bericht van Lyst ontvangt zodra het artikel weer beschikbaar is.

Je kunt dit als volgt doen:

• Log in op je Lyst-account of meld je hier aan.
  • Om het artikel aan je opgeslagen lijst toe te voegen, klik je op het Lyst-hart of op de knop 'Deals volgen'.
  • Als het artikel niet beschikbaar is, kan Lyst je via de knop 'Deals volgen' een e-mail sturen wanneer het artikel in de uitverkoop gaat en/of weer op voorraad komt bij de retailer.

Om je opgeslagen artikelen te bekijken, log je in op je account en klik je op het hart in de navigatiebalk.

Volg de onderstaande stappen om een ​​artikel van je verlanglijst te verwijderen:

• Log in op je Lyst-account.
  • Klik op Verlanglijst (hartpictogram) in de linkerbovenhoek van je scherm — hier kun je je lijst met opgeslagen items zien.
  • Klik op het 'X'-pictogram naast de afbeelding van het artikel dat je wilt verwijderen en klik op 'Ja' wanneer een bericht wordt weergegeven met de vraag 'Weet je zeker dat je dit artikel wilt verwijderen?'.