Een artikel uit je winkelmand verwijderen

Je kunt als volgt een ​​artikel uit je winkelmand verwijderen:

Klik op de winkelmand rechtsboven in je scherm om je mand te bekijken (in plaats van op de afrekenknop te klikken).
Vervolgens zie je de knop 'Verwijderen' aan de linkerkant van je scherm (bij de afbeelding van het artikel dat je wilt verwijderen). Klik op deze knop en je bent klaar!

Als je al op de afrekenpagina bent, ga dan terug naar je winkelmand en verwijder het artikel.

Aarzel niet om voor verdere hulp hier contact op te nemen met ons klantenserviceteam.