Hoe kan ik een artikel retourneren?

Lyst is het ultieme modeplatform dat over de hele wereld door miljoenen klanten wordt gebruikt om 's werelds grootste en beste selectie modemerken en -winkels te zoeken en te ontdekken. Als zoekplatform verkopen we geen artikelen en hebben we ook niets op voorraad, maar onze website en app helpen je om te vinden wat je zoekt bij meer dan 12.000 partners.

We werken samen met verkopers uit de hele wereld. Elke verkoper heeft een eigen beleid voor retourzendingen en het ruilen van artikelen, daarom kan dit beleid variëren afhankelijk van het artikel dat je wilt kopen.

Controleer of je je land hebt geselecteerd met behulp van het dropdownmenu rechtsboven op de Lyst-website. Dit zorgt ervoor dat je alleen artikelen te zien krijgt die in jouw land geleverd kunnen worden.

Volg het beleid van de verkoper en/of neem rechtstreeks contact op met de verkoper om een retourzending te regelen.

Hoe kan ik deze informatie vinden?

Deze informatie is vóór aankoop beschikbaar op de pagina van het artikel op Lyst. Je kunt ook het retourbeleid van een verkoper bekijken door op zijn website naar de klantenservice te gaan.

Vervolgstappen

• Als je op een artikel of op de knop ’nu shoppen’ klikt, word je doorgestuurd naar de website van de verkoper; hier kunt je het verzendings- en retourbeleid bekijken voordat je de transactie voltooit.
  • Je kunt het retourbeleid van een verkoper vinden door te klikken op de tab ‘verzendinfo en retourneren’, die je vindt op de pagina van het artikel op Lyst.
  • Ga naar de klantenservice op de site van de verkoper voor meer informatie en om uit te vinden hoe je contact met ze kunt opnemen.

Bijvoorbeeld, als je een bestelling hebt geplaatst bij Farfetch, bezoek je de klantenservice op de Farfetch-site om contact met ze op te nemen.