Waarom kom ik op een ander artikel uit als ik op mijn keuze klik?

Lyst is het ultieme modeplatform dat over de hele wereld door miljoenen klanten wordt gebruikt om 's werelds grootste en beste selectie modemerken en -winkels te zoeken en te ontdekken. Als zoekplatform verkopen we geen artikelen en hebben we ook niets op voorraad, maar onze website en app helpen je om te vinden wat je zoekt bij meer dan 12.000 partners.

Vanwege het grote aantal artikelen op Lyst kan het helaas voorkomen dat je naar een verkeerd artikel gelinkt wordt. Gelukkig komt dit bijna nooit voor.

Als je een verkeerde link tegenkomt, neem dan gerust hier contact op met de klantenservice van Lyst. We helpen je graag het artikel te vinden waar je naar op zoek bent. We verzoeken je vriendelijk de link naar het artikel in je bericht te vermelden en een screenshot mee te sturen.