Wat is het verzendbeleid van Lyst?

Lyst is het ultieme modeplatform dat over de hele wereld door miljoenen klanten wordt gebruikt om 's werelds grootste en beste selectie modemerken en -winkels te zoeken en te ontdekken. Als zoekplatform verkopen we geen artikelen en hebben we ook niets op voorraad, maar onze website en app helpen je om te vinden wat je zoekt bij meer dan 12.000 partners.

We werken samen met verkopers uit de hele wereld. Het verzend- en leveringsbeleid is specifiek voor elke individuele verkoper en zal daarom per artikel verschillen.

Hoe vind ik deze informatie?

Je kunt het verzendbeleid vinden op de pagina van het artikel: als je op de informatie over ‘verzenden en retourneren’ klikt, kun je het beleid van de verkoper bekijken. Veel van onze verkopers bieden internationaal verzenden aan.

Zorg ervoor dat je het correcte land hebt geselecteerd met behulp van het dropdownmenu in de rechterbovenhoek op Lyst. Dit zorgt ervoor dat je alleen artikelen ziet die beschikbaar zijn voor bezorging in jouw land

Als je op een artikel klikt of op de knop ’nu shoppen’, word je doorgestuurd naar de website van de verkoper; hier kun je het verzendings- en retourbeleid bekijken.

Als je contact op wilt nemen met de verkoper of meer wilt weten over je bestelling, volg dan deze stappen:

• Ga naar de klantenservice op de site van de verkoper voor meer informatie en om uit te vinden hoe je contact met ze kunt opnemen.
  • Wanneer je contact opneemt met de verkoper, zorg er dan voor dat je je bestelnummer en je volledige naam, maar ook het e-mailadres dat je gebruikte voor de bestelling en je factuuradres vermeldt.

Bijvoorbeeld

Als je een bestelling hebt geplaatst bij Farfetch, bezoek je de klantenservice op de Farfetch-site om contact met ze op te nemen.