Waarom is mijn bestelling mislukt met de melding dat het artikel niet op voorraad is?

In het zeldzame geval dat het artikel dat je wilt kopen niet meer op voorraad is bij de retailer, wordt je bestelling automatisch geannuleerd.

Waarom is dit gebeurd?

Lyst werkt de voorraadinformatie gedurende de dag bij. In dit geval lijkt het erop dat er een kleine vertraging is opgetreden bij het bijwerken van deze informatie.

Volgende stappen

We kunnen niet met zekerheid zeggen of het artikel weer op voorraad zal zijn, maar je kunt als volgt een melding instellen om op de hoogte te blijven:

• Log in op je Lyst-account of meld je hier aan.
  • Als je op onze website bent, klik je op de knop 'Deals volgen' aan de rechterkant van het artikel dat je wilt opslaan.
  • Klik op het Lyst-hart om het artikel aan je verlanglijst toe te voegen als je de app gebruikt.

Lyst stuurt je dan een e-mail als het artikel weer op voorraad is bij de retailer of stuurt je een pushmelding in de Lyst-app.

We hopen dat het artikel snel weer leverbaar is!