Een nieuwe bestelling plaatsen bij Lyst

Lyst is het ultieme modeplatform dat over de hele wereld door miljoenen klanten wordt gebruikt om 's werelds grootste en beste selectie modemerken en -winkels te zoeken en te ontdekken. Als zoekplatform verkopen we geen artikelen en hebben we ook niets op voorraad, maar onze website en app helpen je om te vinden wat je zoekt bij meer dan 12.000 partners.

Wanneer je shopt bij Lyst, is het belangrijk dat je je locatie selecteert in de keuzelijst met landen rechtsboven in je scherm.

Als je je locatie hebt geselecteerd, klik je op het artikel dat je wilt kopen. Je wordt dan doorgestuurd naar de website van de verkoper om je aankoop te voltooien.

Op de website van de verkoper:

• Selecteer je maat en kleur en voeg het artikel toe aan je.
  • Volg de instructies op de site om je bestelling te betalen.
  • Alle bevestigings- en verzendingsmails worden rechtstreeks door de verkoper verzonden.

Vervolgstappen

Als je contact op wilt nemen met de verkoper of meer wilt weten over je bestelling, volg dan deze stappen:

Ga naar de klantenservice op de site van de verkoper voor meer informatie en om uit te vinden hoe je contact met ze kunt opnemen.

• Wanneer je contact opneemt met de verkoper, zorg er dan voor dat je je bestelnummer en je volledige naam, maar ook het e-mailadres dat je gebruikte voor de bestelling en je factuuradres vermeldt.

Bijvoorbeeld

Als je een bestelling hebt geplaatst bij Farfetch, ga je naar de Farfetch-site om contact op te nemen met de klantenservice.