Een nieuwe bestelling plaatsen op Lyst

Lyst is een online marktplaats waar je artikelen kunt shoppen van verkopers over de hele wereld.

Er zijn twee manieren om je bestelling te voltooien als je op Lyst aan het shoppen bent: via ons geïntegreerde checkout-systeem, of op de website van de verkoper zelf.

Als je op de website van Lyst op een artikel klikt, dan kun je het artikel toevoegen aan je shopper, of je wordt naar de website van de verkoper geleid om je bestelling te voltooien.

Als je het artikel aan je shopper kunt toevoegen op Lyst, dan zijn dit de vervolgstappen:

- Selecteer het artikel en voeg het toe aan je shopper.
- Klik op het shoppericoon, en dan op de knop veilig uitchecken.
- Je hoeft dan alleen nog je betaalgegevens in te vullen en de instructies te volgen om je bestelling te voltooien.

- Je ontvangt een e-mail van Lyst zodra de bestelling ontvangen is.

- Zodra de bestelling geplaatst is bij de verkoper, ontvang je van Lyst een e-mailbevestiging van je bestelling.
- De verkoper die je bestelling verzendt, stuurt je de verzend- en traceergegevens.

- Voor alle wijzigingen, annuleringen of retourzendingen dien je rechtstreeks contact op te nemen met de verkoper.

Als je naar de website van de verkoper geleid wordt, dan zijn dit de vervolgstappen:

- Selecteer je maat en voeg het artikel toe aan je winkelwagentje op de pagina van de verkoper.
- Volg de instructies op hun website om de betaling van je bestelling te voldoen.
- Alle verzend- en bevestigingsmails ontvang je rechtstreeks van de verkoper.